[./index.html]
[./visie.html]
[./vraag_en_antwoord.html]
[./contact.html]
[./route.html]
[mailto:info@fysiotherapiebruin.nl]
[Web Creator] [LMSOFT]
Fysiotherapie Bruin | Parklaan 7 | 1671 HD  Medemblik | tel. 0227-541600 | info@fysiotherapiebruin.nl
Vraag & antwoord

Kan ik zonder verwijzing naar de fysiotherapeut?
U hebt geen verwijzing van uw huisarts meer nodig voor fysiotherapie. Om te bepalen of uw klacht met fysiotherapie behandeld kan worden, voeren we een screening uit. Deze wijst uit of we meteen met u aan de slag kunnen of dat u bijvoorbeeld toch eerst naar de huisarts moet.

Wordt de fysiotherapeut vergoed door de ziektekosten verzekering?
We hebben een contract met nagenoeg alle zorgverzekeraars in Nederland.  Fysiotherapeutische behandelingen na operaties of bij chronische ziekten worden alleen vergoed na verwijzing van uw medisch specialist. Behandelingen bij minder ernstige klachten worden vergoed door uw aanvullende verzekering.

Hoe weet ik dat ik bij de juiste fysiotherapeut zit?
We zijn aangesloten bij het KNGF en we staan in het Centraal Kwaliteitsregister, wat inhoudt dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie stelt. Tevens zijn we te vinden in het register van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg. Verder zijn wij al ruim 50 jaar actief in Medemblik, dat moet toch vertrouwen geven.

Wanneer kan ik terecht?
Behandeling is dagelijks mogelijk van 8.30 tot 18.00 uur. Tevens is behandeling aan huis ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld  na een operatie. Ook in de instellingen(verzorgingshuizen) in de omgeving komen we aan huis.
Neemt u gerust contact met ons op als u nog vragen hebt, of als u wilt weten wanneer en voor welke klachten u bij ons terecht kunt. U kunt bij ons altijd vlot een afspraak maken.